Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Réinitialiser

.

.

Sale

Kintyre Tumbler 24cl whisky glas

Hoogwaardig kristal glas met de hand vervaardigt. Model Kintyre tumbler van 24 cl. 

Geleverd in mooie cadeauverpakking.

29,71 €

(29,71 € Per glas)

Personnalisation

N'oubliez pas de sauvegarder votre personnalisation pour pouvoir l'ajouter au panier
  • 250 caractères max

Remise sur la quantité

Quantité Prix Vous économisez
2 27,71 € Jusqu'à 4,00 €
4 26,71 € Jusqu'à 12,00 €
Quantité
Derniers articles en stock

Het model Kintyre is een van de mooiere glazen uit het assortiment van Royal Scot Crystaltm, misschien wel het mooiste! Het Kintyre glas is volledig bewerkt met een hoogwaardige gravering en een fijne afwerking, zowel aan de zijkant als aan de onderkant van het glas.

Zoals bijna alle producten die wij verkopen van Royal Scot Crystaltm is ook het Kintyre glas vervaardigd van hoogwaardig Brits kristal.  Het glas is puur vakmanschap! U merkt dit iedere keer dat u het gebruikt. Het glas heeft een positief effect op de manier waarop u geniet van uw favoriete whisky. Ideaal als cadeau en mag niet ontbreken bij de echte liefhebber!

De Kintyre tumbler heeft een inhoud van 24 cl en voelt daardoor heel fijn aan. De whisky gaat er zeker beter door smaken! Dit is een van de top producten van Royal Scot Crystal. Een aanschaf die een leven meegaat.

Kintyre Cadeauverpakking

Wij verkopen cadeauverpakkingen voor de Kintyre glazen. De cadeauverpakkingen zijn gemaakt voor twee glazen. De cadeauverpakking komt dan ook beter tot zijn recht door er twee glazen in te doen. Uiteraard is het aan u om er 1 of 2 glazen in te doen.

Ook de cadeauverpakkingen worden met de hand gemaakt en hebben een vilten inleg. Hierdoor is de presentatie helemaal compleet! U kunt de cadeauverpakkingen apart bestellen.

P1604-1003
2 Produits

Fiche technique

Hauteur du verre
84mm
Verre contenu
24cl
Poids
255gr
Matériel
Cristal de haute qualité
Emballage
Emballage cadeau
Le style
Classique

Vous aimerez aussi

related products